Geld lenen En De Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Dit Moet U Weten!

Geld lenen En De Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Dit Moet U Weten!

728x90
geld-lening vragen
Weet waar u aan begint, steek uw hoofd niet in het zand!

Als u er over nadenkt om een lening af te gaan sluiten, is het ook verstandig om na te denken, wat er gebeurt op het moment dat u mogelijk ziek of arbeidsongeschikt wordt, of door een ongeluk bijvoorbeeld in het verkeer, niet kan werken.

Kunt u dan nog steeds aan uw verplichtingen voldoen? Ook als de ziekte voor langere tijd voortduurt? Uw lening gaat u ook niet aan voor een jaar maar voor een relatief lange periode.

Bent u werknemer en werkt u dus in loondienst, dan heeft u waarschijnlijk op korte termijn niet direct een enorm grote terugval in inkomen. Als zelfstandig ondernemer echter wel.

AOV Vergelijken

Als u meer informatie hierover zoekt kijk dan eens bij AOV Vergelijken.

U kunt ook zelf een premie vergelijking AOV maken van alle bestaande AOV producten.

Ook kunt u overwegen een AOV Expert in te schakelen, en kosteloos een onafhankelijk Persoonlijk AOV Adviesrapport op laten maken, waarin voor U alle AOV Verzekeringen worden vergeleken met een kwaliteits- en laagste premiegarantie.

Een AOV afsluiten is tegenwoordig wat goedkoper en gemakkelijker dan een aantal jaren geleden. De contractstermijnen zijn niet meer 5 jaar, maar worden steeds korter. Eenjarige contracten zijn tegenwoordig ook al mogelijk.